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Rum-Ringli

  • Tupperware Rum-Ringli

Zubereitung

Zutaten

12 Personen

  • 3 Eier
  • 150 g Zucker
  • 3 EL Milch
  • 120 g Mehl
  • 2 TL Backpulver
  • 50 g Butter
  • Sirup
  • 500 ml Wasser
  • 175 g Zucker
  • 200 ml Rum
  • Schlagrahm zum Servieren

Zubereitungszeit

20 Min.

Kochzeit

67 Min.

Schwierigkeitsgrad

Niedrig

Durchschnittskosten

Niedrig




Zubereitung

  1. Preheat the oven to Th 6 / 180°C in fan assisted mode.

  2. In the EZ Mix N Store 2L, whisk the egg yolks and 150 g sugar using the KPT Whisk. The mixture must become white and foamy.

  3. Add the milk, flour, baking powder and melted butter then mix using the Silicone Spatula.

  4. Using the Speedy Chef, whisk the egg whites until stiff. Fold half of it into the mixture in the EZ Mix N Store, then gently fold in the second half of the egg white.

  5. Divide the dough into the cavities of 2 SBF Rings (set on the cold rack) and bake for 15 to 17 min. Allow to cool completely then unmold gently using the Silicone Spatula Thin.

  6. In the Chef Series Pure Cookware Saucepan 2.8L, mix water and 175 g sugar, then boil for 10 min. on medium heat. Add the rum and allow to cool.

  7. Set the ring biscuits into 2 Freezer Mates Large Low 2.25L, and pour the cold syrup on them.

  8. Just before serving, using the Squeeze It or Decorating Bag fitted with the star nozzle, decorate the rings with whipped cream.

  9. Rahm im sauberen Eazy Speedy steif schlagen.

  10. Kurz vor dem Servieren, Spritzbeutel mit der Sterntülle in den Grossen Shaker stellen, mit Rahm füllen und die Ringe dekorieren.

Tip: für eine alkoholfreie Version wird der Sirup durch Orangensaft ersetzt.

 
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